U zoekt naar dat ene object, die laatste toets, die uw interieur helemaal 'af 'zou maken? Of u heeft zin om het eens helemaal over een andere boeg te gooien? Een groot of klein project, het maakt niet uit, de kans is groot dat u in Dépôt Albert de juiste gesprekspartner vindt.

Interieuradvies is maatwerk

 

Zonder twijfel heeft u reeds in grote lijnen een idee over hoe uw interieur er moet uitzien. Landelijk, hedendaags klassiek, strak lofty, koloniaal met ethnische invloeden, het is maar een greep uit de voorstellingen die we van onze klanten krijgen. Het zegt al veel over het karakter en daar willen we bij Dépôt Albert graag mee aan de slag. Elders zal men u misschien vertellen dat zus of gene zetel 'goed zit' maar wij vinden dat interieuradvies maatwerk is en we gaan op zoek naar die ene zetel die bij u past. En natuurlijk ook comfortabel is.

Toonzaal Dépôt Albert: meubels

Onze webshop
is open!

Na uw bezoek aan de toonzaal en een eerste visite bij u thuis maken we een visueel voorstel. Dat bezoek is belangrijk omdat men pas een ruimte tot leven kan laten komen wanneer men er zelf geweest is en zijn zintuigen heeft laten werken. Zijn er ramen op het noorden en/of zuiden? Zijn er elementen die blijven en moeten geïntegreerd worden, of moeten ze juist weg? Kortom, elke persoon en zijn interieur is uniek en we gaan we niet tot een bevredigend resultaat komen door standaard oplossingen voor te stellen. Onze collecties zijn hiervoor specifiek gekozen.

 

Zorgvuldig kleuren kiezen, enig tekenwerk om het aanschouwelijk voor te stellen, een mood board met knipsels om de mogelijke combinaties te testen, behoren allemaal tot de mogelijkheden wanneer we bij Dépôt Albert uw project aanpakken. Belangrijk om te onthouden is dat dit proces interactief is en we regelmatig onze ideeën aftoetsen bij de klant. Zelfs als de magische woorden 'carte blanche' werden uitgesproken! Bij de kleermaker passeert men toch ook tussendoor om te kijken of het maatwerk goed zit?

 

 

Altijd welkom!

 

Onze showroom is gesitueerd in de oude maalderij van Beringen in hartje Limburg, een gerestaureerd stukje industriële archeologie aan het Albertkanaal. Begin jaren negentig begonnen we aan de renovatie van dit vergeten pand om het te brengen tot wat reeds meer dan 20 jaar dé bestemming is voor wie professioneel advies, onberispelijk maatwerk en een gepersonaliseerde service op prijs stelt.

 

Consulteer onze openingsuren onderaan de pagina voor een bezoek aan de showroom. Of maak telefonisch een afspraak op +32 11 42 81 22 of stuur een mailtje via nevenstaand formulier.

 

Tot binnenkort!

Locatie

© Dépôt Albert 2018

Contact

 

Commelo 17

B-3580 Beringen

 

T: +32 11 42 81 22

 

 

info@depot-albert.be

Openingsuren

 

Dinsdag tot Zaterdag

10 - 12u & 13.30 - 18u

 

Zondag
14 - 18u

 

Maandag gesloten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.