Dépôt Albert: staanlamp en zetel in showroom

Onze Collecties

 

We stellen permanent een ruime selectie tentoon uit de vele collecties die we volgen. Dat houdt in dat u zowel zetels, kasten, stoelen tot kleinere decoratieartikelen en een verscheiden aanbod in stoffen voor gordijnen, kussens en meubelstofferingen kan bekijken. Is die tweezit te klein? Geen probleem. Dan kunnen we aan de hand van het toonzaalmodel u adviseren over mogelijke alternatieven en leveren op bestelling. Bij Dépôt Albert hebben we een zwak voor sfeerverlichting. Het is toch wonderlijk hoe een interieur onmiddellijk in de juiste stemming komt met een wandarmatuur, een luster of een lampadaire!

Een bezoek aan onze toonzaal zal waarschijnlijk uw eerste stap zijn. U wil immers zien of de stijl en de sfeer van Dépôt Albert iets is wat u past. U bent de omgeving waarin u woont, en het is een van de belangrijkste uitdrukkingen van uw persoonlijkheid. Van gedachten wisselen en elkaar eerst beter leren kennen in onze showroom is dus een goed idee.

 

De lay-out van de toonzaal wijzigt regelmatig en is opgebouwd uit meerdere sfeerhoeken. In een open opstelling krijgt u op die manier een overzicht van verschillende stijlen en mogelijkheden voor uw salon, eetkamer of slaapkamer. In de stoffenkamer kan u kiezen uit honderden stalen voor uw stofferingen en bijhorende gordijnen. Alles is er op voorzien om uw interieur in zijn totaliteit te kunnen aanpakken of zich op een enkel detail te mogen concentreren.

Wenst u de stalen in uw interieur gepresenteerd te zien dan gaan we daar graag verder op in en maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Ook als er maatwerk aan te pas komt is zo'n bezoek aangewezen. Op onze pagina interieuradvies is maatwerk leest u er meer over.

 

In permanente collectie vind u ondermeer:

  • Judy's Selection
  • Zoffany
  • Rubelli
  • Fylds
  • Marie's Corner
  • Mulberry
  • Libeco
  • Pierre Frey
  • Marinette, …

Onze webshop
is open!

Altijd welkom!

 

Onze showroom is gesitueerd in de oude maalderij van Beringen in hartje Limburg, een gerestaureerd stukje industriële archeologie aan het Albertkanaal. Begin jaren negentig begonnen we aan de renovatie van dit vergeten pand om het te brengen tot wat reeds meer dan 20 jaar dé bestemming is voor wie professioneel advies, onberispelijk maatwerk en een gepersonaliseerde service op prijs stelt.

 

Consulteer onze openingsuren onderaan de pagina voor een bezoek aan de showroom. Of maak telefonisch een afspraak op +32 11 42 81 22 of stuur een mailtje via nevenstaand formulier.

 

Tot binnenkort!

Locatie

© Dépôt Albert 2018

Contact

 

Commelo 17

B-3580 Beringen

 

T: +32 11 42 81 22

 

 

info@depot-albert.be

Openingsuren

 

Dinsdag tot Zaterdag

10 - 12u & 13.30 - 18u

 

Zondag
14 - 18u

 

Maandag gesloten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.