Schilderen, behangen, stofferen, het plaatsen van vloerbekleding of de installatie van raamdecoratie systemen, het zijn allemaal diensten die we via een team van vakmensen aanbieden en persoonlijk voor u opvolgen. Voor grotere projecten zoals de aankleding van een volledige woning of het plaatsen van een inbouwhaard werken we met vertrouwde partners in onderaanneming.

 

Portfolio van interieurs en realisaties

 

In de voorbije 20 jaar heeft Dépôt Albert een rijk portfolio met realisaties weten samen te stellen. Dat is heel wat ervaring waarop u kan rekenen en een sterk netwerk van vakmensen dat zijn degelijkheid heeft bewezen. Het stelt ons in staat om voor de particuliere klant een interieur als totaalproject af te werken. Het ontwerpen en uittekenen van bibliotheken en kasten op maat zijn zelfs een handelsmerk geworden. Klik doorheen onderstaande foto's om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

fotografie

Peter Guedens

Onze webshop
is open!

Gezien de foto's archiefbeelden zijn, is het goed mogelijk dat de afgebeelde meubels niet langer verkrijgbaar zijn. Mocht u interesse hebben in een van de artikels uit bovenstaande foto's, neem dan contact op onderstaand nummer of stuur een berichtje. Dépôt Albert zal voor uw interieur zeker een alternatief kunnen voorstellen.

Sfeerbeelden van recente projecten

Altijd welkom!

 

Onze showroom is gesitueerd in de oude maalderij van Beringen in hartje Limburg, een gerestaureerd stukje industriële archeologie aan het Albertkanaal. Begin jaren negentig begonnen we aan de renovatie van dit vergeten pand om het te brengen tot wat reeds meer dan 20 jaar dé bestemming is voor wie professioneel advies, onberispelijk maatwerk en een gepersonaliseerde service op prijs stelt.

 

Consulteer onze openingsuren onderaan de pagina voor een bezoek aan de showroom. Of maak telefonisch een afspraak op +32 11 42 81 22 of stuur een mailtje via nevenstaand formulier.

 

Tot binnenkort!

Locatie

© Dépôt Albert 2018

Contact

 

Commelo 17

B-3580 Beringen

 

T: +32 11 42 81 22

 

 

info@depot-albert.be

Openingsuren

 

Dinsdag tot Zaterdag

10 - 12u & 13.30 - 18u

 

Zondag
14 - 18u

 

Maandag gesloten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.