Kom kennismaken!

Bij het hertekenen van uw interieur gaat u niet over een nacht ijs. Van gedachten wisselen en elkaar eerst beter leren kennen is een goed idee. U bent daarvoor van harte uitgenodigd in onze showroom!

Depot Albert Showroom

 
Onze showroom in de gerestaureerde maalderij van Beringen

 

We stellen permanent een ruime selectie tentoon uit de vele collecties die we volgen. Dat houdt in dat u zowel zetels, kasten, stoelen tot kleinere decoratieartikelen en een verscheiden aanbod in stoffen voor gordijnen, kussens en meubelstofferingen kan bekijken. Bij Dépôt Albert hebben we een zwak voor sfeerverlichting. Het is toch wonderlijk hoe een interieur onmiddellijk in de juiste stemming komt met een wandarmatuur, een luster of een lampadaire!

De lay-out van de toonzaal wijzigt regelmatig en is opgebouwd uit meerdere sfeerhoeken. In de stoffenkamer kan u kiezen uit honderden stalen voor uw stofferingen en bijhorende gordijnen. Alles is er op voorzien om uw interieur in zijn totaliteit te kunnen aanpakken of zich op een enkel detail te mogen concentreren.

Wenst u de stalen in uw interieur gepresenteerd te zien, dan gaan we daar graag verder op in en maken we een afspraak voor een bezoek bij u thuis. 

In permanente collectie vind u ondermeer: Zoffany, Rubelli, Fylds, Marie’s Corner, Ascension Latorre, Mulberry, Ralph Lauren, Pierre Frey, Aristide, Vano, Judeco, …

 

We ontzorgen u

Schilderen, behangen, stofferen, het plaatsen van vloerbekleding of de installatie van raamdecoratie systemen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden en we volgen het persoonlijk voor u op.

In de voorbije 25 jaar heeft Dépôt Albert een rijk portfolio met realisaties weten samen te stellen. Dat is heel wat ervaring waarop u kan rekenen en een sterk netwerk van vakmensen dat zijn degelijkheid heeft bewezen. Het stelt ons in staat om een interieur als totaalproject af te werken. Het ontwerpen en uittekenen van bibliotheken en kasten op maat zijn zelfs een handelsmerk geworden.