Totaalinrichting volgens Dépôt Albert

Na uw bezoek aan de toonzaal en een eerste visite bij u thuis maken we een visueel voorstel. Dat bezoek is belangrijk omdat men pas een ruimte tot leven kan laten komen wanneer men er zelf geweest is en zijn zintuigen heeft laten werken. Zijn er ramen op het noorden en/of zuiden? Wenst u gordijnen of niet? Zijn er elementen die blijven en moeten geïntegreerd worden, of moeten ze juist weg? Kortom, elke persoon en zijn interieur is uniek en we gaan we niet tot een bevredigend resultaat komen door standaard oplossingen voor te stellen.

Zorgvuldig kleuren kiezen, enig tekenwerk om het aanschouwelijk voor te stellen, een mood board met knipsels om de mogelijke combinaties te testen, behoren allemaal tot de mogelijkheden wanneer we bij Dépôt Albert uw interieurproject aanpakken. Belangrijk om te onthouden is dat dit proces interactief is en we regelmatig onze ideeën aftoetsen bij de klant. Zelfs als de magische woorden ‘carte blanche’ werden uitgesproken!

Dépôt Albert: inspiratie online
Elkaar beter leren kennen alvorens aan het werk te gaan, blijft essentieel. Maar meer dan eens ondervinden we dat de klant zich via het internet al een beeld heeft gevormd van wat hij of zij graag ziet. Onze online concept store kan u op weg zetten en Dépôt Albert is ook actief op sociale media. Volg ons op Instagram en Facebook voor inspiratie, en regelmatig interessante aanbiedingen!